Lab North

Lab North is een netwerk van actoren geïnitieerd door Up4North en werkt samen aan de verschillende projecten om de Noordwijk nieuw leven in te blazen; een tijdelijk bezettingsprogramma genaamd "Platform North" en verschillende sociaal-culturele projecten en evenementen brengen een nieuw leven in de wijk, binnen en buiten, voor alle gebruikers van de wijk, of het nu bewoners, werknemers, forensen, toeristen, etc. zijn.

Lab North bevindt zich op de 16e verdieping van het WTC1-gebouw, waar deze coalitie van partners het transformatieproces van de Noordwijk weerspiegelt en uitbouwt.
Het team van Lab North bereidt momenteel zijn verhuizing voor uit de WTC-toren, die vanaf januari wordt gerenoveerd.
Binnenkort meer informatie!

Lees meer over Lab North

Agenda

Bent u klaar om de Noordwijk te verkennen om de mooiste plekjes en levendige initiatieven te ontdekken en te herontdekken?
Neem een kijkje op de oriëntatiepanelen voor het Noordstation op het Bolivarplein ; kies een richting en verken je wijk!

Ontdek de wijk!

Platform

"Platform Noord" is een tijdelijk bezettingsproject geïnitieerd door de Lab North coalitie.
Via een oproep tot het indienen van aanvragen in november 2017 konden meer dan 35 organisaties zich bij het project aansluiten en hun werk en creatieve ruimtes in het World Trade Center I en North Plaza 9, aan de Koning Albert II Boulevard, inrichten.
Starters, architectenbureaus, universiteiten, kunstenaars, kunstenaars, creatieve kunstenaars, humanitaire organisaties, enz. delen nu werkruimtes en brengen samen een nieuwe dynamiek in de wijk binnen een vernieuwd en participatief ecosysteem.

De gemeenschap Platform Noord bereidt momenteel de verhuizing voor van de WTC-toren, die vanaf januari wordt gerenoveerd. Binnenkort meer info!

Ontdek de bewoners van de World Trade Center I en de North Plaza 9